Do Vermintide 2 dorazí v létě rozšíření Winds of Magic
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Do Vermintide 2 dorazí v létě rozšíření Winds of Magic

Do Vermintide 2 dorazí v létě rozšíření Winds of Magic

Michael Zeman

Michael Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Rozšíření Winds of Magic se hráči dočkají v srpnu. Co vše hráčům přinese?

Reklama

Akční Vermintide 2 ze světa Warhammeru z roku 2018 napravil mnoho nedostatků prvního dílu a sklidil skvělá hodnocení v recenzích i v očích samotných hráčů. Ti si pochvalují především povedenou kooperaci, hezké grafické zpracování i celkové prostředí hry včetně celkem obstojného množství obsahu.

A ten se v létě ještě rozroste díky rozšíření s názvem Winds of Magic. To vyjde někdy během srpna letošního roku a přinese zajímavou porci novinek. Především půjde o zcela novou frakci se jménem Beastmen. Její členové jsou podobní člověku i monstru zároveň a podle vývojářů z Fatshark jde o nejsilnější nepřátele ve hře.

Novinky se týkají i hratelnosti, na hráče čeká zcela nová obtížnost, která se zvyšuje s každou vlnou nepřátel. Usnadnit bojovníkům tuto novou výzvu mají nové zbraně pro každou z postav včetně nových schopností. A dorazí také žebříčky, aby každý mohl dokázat, že právě on je ten nejlepší bojovník. Oznámení Winds of Magic doprovází také trailer přibližující příběh a právě nová monstra.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama