Do War Thunder přicházejí obří stroje
War Thunder Novinka Do War Thunder přicházejí obří stroje

Do War Thunder přicházejí obří stroje

Michal Burian

Michal Burian

3

Obrovský hydroplán Sunderland, smrtící P61 Black Widow, plus impozantní obrněná vozidla a nové mapy v zasněženém prostředí.

Reklama

Společnost Gaijin Entertainment oznámila novou aktualizaci pro online MMO WWII hru War Thunder. Fanoušci se mohou těšit na novou palební sílu, nové mapy a jedinečná vozidla.

Aktualizace War Thunders ‘Battle March’ 1.57 představí více než 20 nových letadel a pozemních vozidel. Mezi nimi - obra z nebe, S.25 Sunderland, jeden z největších hydroplánů aktivních během služby v 2. světové válce. Do válek War Thunder se přidá také ničivý noční bojovník American P61, ‘Black Widow’ (známý také jako „lítající tank“).

„Gaijin Entertainment prokázala, že umí přinést pestrou škálu vozidel do svých bitevních simulací, představením FW 189 A-1 ‘Uhu’. Toto jedinečně vypadající letadlo bylo známé jako ‘létající oko’ pro svou průzkumnickou roli a unikátní celoskleněný kokpit. Další exotické letadlo, těžký stíhací letoun Do 335, nejrychlejší stíhač Německa poháněn dvěma tandemově uspořádanými vrtulemi také najdete v poslední aktualizaci,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Mezi další přírůstky v nabídce je Falcon AA, zbraň, která byla vytvořena ve spolupráci s britským tankovým muzeem v Bovingtonu, vzhledem k výjimečnosti vozidla. Celkově dostane britský kontingent tři nejlepší vozidla, ze kterých budou mít stíhač tanků Conway a hlavní bojový tank Chieftain Mk.3 přidaný pancíř. Německo bude mít novou pásovou zbraň, ve formě smrtícího Nashorn a jiných otevřených SPG. SSSR dostane pancéřové vozidla v podobě T-44-100 a KV-1S a USA se předvede se svým tankem Super Pershing tank.

Aktualizace 1.57 dále přináší dvě nové mapy, Zamrznutý průsmyk, nová lokalizace na mapě Alpský sníh pro obě, pozemní i letecké bitvy, a druhá mapa Volokolamsk, založená na skutečném místě se stejným názvem v Rusku, které bylo svědkem těžkých bojů proti německým silám při obraně Moskvy v zimě v roku 1941.

A nakonec, světelné efekty, jako oheň při střelbě, odpalování raket a exploze bomb byli výrazně aktualizovány, díky čemu můžete čekat ještě velkolepější a realistické bitvy, a to zejména v noci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama