Do Warzone 2.0 pravděpodobně míří mód Resurgence
Novinka Do Warzone 2.0 pravděpodobně míří mód Resurgence

Do Warzone 2.0 pravděpodobně míří mód Resurgence

Adam Král

Adam Král

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Oblíbený mód by se měl vrátit.

Reklama

Call of Duty: Warzone 2.0 vyšlo minulý rok v listopadu a od té doby hráči pobíhají jen po herní mapě Al Mazrah. Přestože si můžete zahrát hned několik módů, včetně kritizovaného DMZ, oproti předchozímu dílu tam zkrátka něco chybí. To něco může být další mód a město do hry. V prvním Warzone se totiž nacházel mód s názvem Resurgence, který klasické hraní okořenil.

Resurgence spočíval v tom, že dokud byl některý z vašich spoluhráčů naživu, vy jste neomezeně padali zpět do boje. Jednalo se tak o nepřetržitou akci, ve které nebylo tolik prostoru na číhání a čekání na svou kořist. Podle zdrojů magazínu Insider Gaming nyní stejná věc míří i do Warzone 2.0, aby doplnila zástup módů. Nová sezóna ve Warzone 2.0 a Call of Duty: Modern Warfare 2 startuje už 1. února, a tak se jedná o ideální čas pro přidání novinek.

Do Warzone 2.0 pravděpodobně míří mód Resurgence

Přestože podrobnější informace zatím nemáme, implementace něčeho podobného by dávala smysl. V předchozím díle to totiž byl právě Resurgence, který se těšil velké popularitě. Za zmínku také stojí, že druhá sezóna nás vezme do Japonska, kde kromě sakur najdeme i hrad z Call of Duty World at War. Ten vyšel v roce 2008. Těšíte se na pravděpodobné přidání nového módu? A co si myslíte o Call of Duty v japonském stylu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama