Novinka Jak dosáhnout výbuchu atomové bomby ve Warzone 2

Jak dosáhnout výbuchu atomové bomby ve Warzone 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Realizovat tenhle výbuch je pekelně složité.

Reklama

Už chvíli se ví o tom, že Call of Duty Warzone 2 nabízí možnost odpálit atomovou bombu, která dokáže během chvíle eliminovat veškerý život na mapě a odměnit toho, kdo jí aktivoval. Jak se však k této smrtící zbrani dostat bylo záhadou. Nyní už je však cesta k tomuto cíli zřejmá. Na jejím začátku musíte vyhrát celkem pět zápasů v pořadí, což je samo o sobě velkou výzvou, kterou se podařilo realizovat opravdu malému procentu hráčů. Tím však výprava směřující k absolutní destrukci nekončí.

Další částí tažení za atomovou bombou je v šestém zápase nalezení Champion's Quest kontraktu. Po jeho aktivaci odstartujete ve Warzone 2 sběr tří komponentů, jež se vám vyznačují po částech, takže není reálné sebrat je všechny v jediný moment. Navíc jste vyznačeni na mapě obří zlatou korunkou, což k vám vede všechny hráče. Poté co všechny tři kusy zkázonosného nástroje seberete, musíte si počkat na to, až vám hra ukáže, kde budete schopni jej sestavit.

Následuje sestavení bomby poté její aktivace, která funguje v Warzone 2 na tradičním principu odjištění výbušniny a s ním spojeného bránění bodu prostoru, kde je umístěna. Když se vám jí podaří ubránit následuje opravdu řádný výbuch. Ten zabije vás i zbytek mapy. Dostanete za něj však pěkný přívěšek Boom Box a také dosti podobně laděnou nálepku, která signalizuje, že patříte mezi hrstku vyvolených schopných tenhle masakr ukončit.

Jak dosáhnout výbuchu atomové bomby ve Warzone 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama