Do World of Warcraft Classic míří jeden z nejlepších eventů
WoW Novinka Do World of Warcraft Classic míří jeden z nejlepších eventů

Do World of Warcraft Classic míří jeden z nejlepších eventů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Apple Mac

Brány Ahn'Qiraj se brzy otevřou.

Reklama

Od spuštění World of Warcraft Classic uplynul již skoro rok a autoři se v pravidelných fázích snaží postupně přidávat obsah, který má připomínat ten správný požitek ze hry, jenž měli hráči od jejího spuštění v roce 2004.

V červenci se pak tato "vanilla" verze dočká své páte fáze (přesněji 28. července), která přinese i jeden z nejlepších eventů The Gates of Ahn'Qiraj.

S ním se samozřejmě zpřístupní i questlinie Scepter of the Shifting Sands (v níž se hráči snaží vytvořit stejnojmenné žezlo, které bude nosit jen omezený počet hráčů, kteří taktéž získají vzácného mounta) a spustí se i válečná úsilí Ahn'Qiraj, při níž hráči musí donášet potřebné materiály na příslušná místa, aby se svět připravil na válku s Qiraji, což je hmyzí rasa uzavřená v Silithu.

Jakmile budou oba tyto úkoly dokončeny, tak držitel žezla musí zazvonit na speciální gong, aby otevřel brány Ahn'Qiraj, což spustí sáhodlouho bitvu pro celý server, kdy se mezitím skupinky hráčů ponoří do jednoho ze dvou dostupných raidů, přičemž v jednom z nich naleznou i legendárního prastarého boha C'thuna.

Pomalu je tedy čas začít sbírat potřebné vybavení a suroviny, abyste byli na tuto událost důkladně připraveni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama