Dobrodružství v Lego Dimensions se rozběhne na podzim
LEGO Dimensions Novinka Dobrodružství v Lego Dimensions se rozběhne na podzim

Dobrodružství v Lego Dimensions se rozběhne na podzim

Michal Burian

Michal Burian

5

Půjde o hru s dodatečnými postavičkami ve stylu Skylanders a Disney Infinity.

Reklama

Dlouhou dobu se o tom spekulovalo a nakonec je to pravda. Společnost Warner Bros skutečně chystá svou verzi oblíbených Skylanders od Activisionu. Hra dostala název Lego Dimensions a vyjde letos na podzim se startovním balíčkem, který bude postupně rozšiřován o další postavičky z oblíbených světů.

V době vydání si koupíte samostatnou hru společně s Lego Toy Pad (plošina převádějící postavy do hry), Lego Gateway building bricks, tři Lego minifigurky (Batman, Gandalf a Wyldstyle) a vozidlo Lego Batmobil.

Postupně bude hra rozšiřovaná o další balíčky. V plánu jsou postavičky z DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, Lego Ninjago, Back to the Future a z dalších oblíbených světů. Krom postaviček se do hry dostanou nové světy, vozidla, padouši a spousta dalšího obsahu.

Není pochyb o tom, že Lego Dimensions nakonec vyjde pěkně draho, stejně jako Skylanders. Starter pack je v předobjednávkách za 100 dolarů. Bližší detaily se dozvíme později, hra bude dostupná od 27. září v Severní Americe a od 29. září u nás ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, PS3, Xbox 360 a Wii U.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama