Dočkají se Simpsonovi vlastní Lego hry?
The Simpsons Novinka Dočkají se Simpsonovi vlastní Lego hry?

Dočkají se Simpsonovi vlastní Lego hry?

Michal Burian

Michal Burian

16

Odhalen byl set hraček Lego Simpsons a už se spekuluje o možné hře v kostičkovém stylu.

Reklama

Animovaný americký televizní seriál The Simpsons si získal celý svět. Jde o jeden z nejdéle běžících seriálu v historii. Není divu, že již brzy dostane vlastní sadu hraček, které rozšíří široký zástup oblíbeného Lega.

Na internet koncem roku unikl obrázek. Ten odhaluje dům Simpsonových na 742 Evergreen Terrace, kde nechybí figurky hlavních postav jako je Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie a Ned Flanders.

Vypadá to, že hračky Lego Simpsons jsou opravdu skutečností a již brzy budou oficiálně oznámeny. Není divu, že se začíná pomalu ale jistě spekulovat o možné herní adaptaci Lego Simpsons, do které by se mohlo pustit studio TT Games ve spolupráci s vydavatelskou společností Warner Bros. Samozřejmě za předpokladů, že budou mít o hru zájem a podaří se jim získat licenci.

Myslím si, že by o hru byl velký zájem, stejně jako je o Lego Harry Potter, Star Wars, Lord of the Rings nebo Pirates of the Caribbean. Již v srpnu loňského roku Al Jean, spisovatel seriálu The Simpsons, prozradil, že přemýšlejí o hře a že se jí nejspíš dočkáme.

Traveller's Tales aktuálně pracuje na herní podobě Lego: The Hobbit, jež vyjde v roce 2014. Simpsonovi se ve hrách čas od času objevují. Největší úspěch zaznamenali v populární mobilní hře The Simpsons: Tapped Out od Electronic Arts - hra překonala příjem $100 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama