Dočkáme se nové rozšiřující karty pro Xbox Series X|S?
Novinka Dočkáme se nové rozšiřující karty pro Xbox Series X|S?

Dočkáme se nové rozšiřující karty pro Xbox Series X|S?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Naznačují to zdroje webu WindowsCentral.

Reklama

Pokud vlastníte Xbox Series X/S, a zároveň máte rádi na své konzoli nainstalováno několikero her zároveň, tak pravděpodobně dříve či později zjistíte, že kapacita disku se poměrně brzy vyčerpá, čemuž nepřidávají ani aktuálně dosti velké hry.

Microsoft nicméně už při vydání těchto konzolí měl připravené řešení v podobě karty od Seagate, jenž vám uložiště rozšířila o další 1TB. Ovšem oficiální česká cenovka, která je stanovena na 6 319 Kč, rozhodně není malá, pročež většina uživatelů spíše sáhla po externím disku, z něhož však kvůli omezené rychlosti není možné hrát nové hry, ale pouze jen ty zpětně kompatibilní.

Jestliže tedy máte hlouběji do kapsy, ale nevyžadujete zase tolik dodatečného místa, tak by pro vás společnost Seagate mohla mít tento podzim řešení, jelikož podle zdrojů webu WindowsCentral se na nás chystá oficiální rozšiřitelná karta o kapacitě 512 GB, jejíž cena by měla být výrazně nižší než u její větší varianty (zhruba za polovic?).

Dočkáme se nové rozšiřující karty pro Xbox Series X|S?

Společně s touto kartou by Seagate měl začít prodávat externí 1TB disk, který má urychlit přesun her z disku na interní SSD, což bude rychlejší, než stahování hry znovu.

A co vy? Vystačíte si zatím s místem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama