Dočkáme se pokračování Remember Me?
Remember Me Novinka Dočkáme se pokračování Remember Me?

Dočkáme se pokračování Remember Me?

Michal Burian

Michal Burian

8

Hlavní příběh je napsán. Vše ale záleží na Capcomu. Francouzské studio Dontnod by rovněž rádo pracovalo na druhé sezóně Life is Strange.

Reklama

4. června roku 2013 se na pultech obchodů objevila akce Remember Me od francouzského studia Dontnod Entertainment, která se někomu zamlouvala, zatímco jiný na ní hledal jen chyby. Každopádně akční dobrodružství hrdinky Nilin, bývalé elitní lovkyně paměti se schopností proniknout do mysli lidí a krást, nebo změnit jejich vzpomínky, měla něco do sebe. Popravdě jsem do dnešního dne moc nepochopil, proč Capcom hře neudělal větší reklamní kampaň, která by se postarala o to, aby se o Remember Me mluvilo.

Minulost ale necháme za sebou a budeme se soustředit na budoucnost. Kreativní ředitel Jean-Maxime Moris přiznal, že již mají napsaný hlavní příběh pro pokračování Remember Me.

„Rozhodně bych se rád podílel na pokračování Remember Me,“ řekl Moris v rozhovoru pro Siliconera. „Víme, co bychom v Remember Me 2 udělali. Hlavní příběh je napsaný a máme nápady, co nového přinést a co opravit. Jsme připraveni, ale záleží na Capcomu.“

Pokud Capcom dá zelenou, začne vývoj Remember Me 2 naplno. Do té doby se ve studiu Dontnod soustředí na epizodickou adventuru Life is Strange. Moris se nechal slyšet, že usilují o to, aby mohli připravit další díly, nejen plánovaných pět epizod, ale rovněž druhou sezónu s dalšími díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama