Dočkáme se pokračování thrilleru Alien: Isolation?
Alien: Isolation Novinka Dočkáme se pokračování thrilleru Alien: Isolation?

Dočkáme se pokračování thrilleru Alien: Isolation?

Redakce

Redakce

33

<strong>Aktualizace</strong>: V současné době z toho nic nebude, Creative Assembly se věnují sérii Total War.

Reklama

Aktualizace: Vypadalo to nadějně, ale podle nejnovějších zákulisních zpráv není v současné době ve vývoji pokračování hry Alien Isolation. Vývojáři ve studiu Creative Assembly se věnují sérii Total War a do toho připravují nový projekt, který nemá ale nic společného s Total War, Halo Wars nebo Vetřelcem.

Britský Eurogamer k tomu ještě zjistil, že většina lidí, která pracovala na Alien Isolation, již v Creative Assembly není. K tomu je ještě nutné připočítat skutečnost, že Alien Isolation nebyla komerčně úspěšná hra. Prodalo se jen dva miliony kusů, většina bohužel ve slevách, což Segu zklamalo.

Původní zpráva

V roce 2014 spatřila světlo světa hra Alien: Isolation z dílny Creative Assembly a titul zaznamenal masivní úspěch, během pouhých několika měsíců se jen v USA a Evropě prodalo přes dva miliony kusů. Přesto nebyl vydavatel spokojen s celkovými prodejními výsledky a v posledním roce a půl se začalo vážně mluvit o pokračování této parády ze světa Vetřelce. Zodpovědní lidé tvrdili, že stále je co říct. Tím naznačovali možné pokračování. To podle zdroje může být jiný název.

Zpočátku se spekulovalo o předělání poutavé hororovky do virtuální reality na zařízení PlayStation VR, avšak z celého nápadu mělo sejít. Namísto toho se na povrch dostala informace, že se po dokončení Halo Wars 2 vývojáři původního Alien: Isolation přesouvají na další mimozemskou zábavu, alespoň to tvrdí zdroje časopisu PlayStation Magazine.

Znamená to pro nás další dávku dobrodružství a až hororové atmosféry, do jejichž závoje je zabalen kvalitní příběh? Ze zákulisí se už ozvalo, že nápady by byly, tak se nechme překvapit.

V souvislosti s Creative Assembly nemůžeme zapomenout na jejich nedávnou posilu, Sega koupila studio Crytek Black Sea. To záhy přejmenovala na Creative Assembly Sofia a prozradila, že se tým bude soustředit na podporu série Total War. Víme, že v Creative Assembly v současné době vyvíjejí Total War: Warhammer 2 (vyjde koncem letošního roku) a další díl Total War, který nás zavede do historie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama