Dočkáme se rozšíření Prey?
Prey Novinka Dočkáme se rozšíření Prey?

Dočkáme se rozšíření Prey?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Dost možná to naznačuje zpráva na oficiálním Twitteru Prey.

Reklama

Na oficiálním twitterovém účtu Prey se převčírem objevila nová zpráva a hned je z toho pozdvižení. Stačil k tomu krátký GIF s textem, který se ptá, zda opravdu víme, co je tam venku. Tweet přichází krátce poté, co Bethesda potvrdila, že bude mít tiskovou konferenci na letošní E3 v červnu v Los Angeles.

Proč k tomu pozdvižení vůbec došlo? GIF ukazuje na Měsíc, což mnohé vede k přesvědčení, že nás konečně čeká rozšíření Prey, v němž bychom navštívili právě Měsíc. Na nový díl bychom to zatím neviděli, na ten je příliš brzy. Je přitom možné, že nepůjde o DLC, ale spíše o samostatné rozšíření podobné Dishonored: Death of the Outsider. Dishonored i Prey pochází od Arkane Studios. Tudíž se nabízí možnost, že si ve studiu oblíbili pojetí samostatně hratelných expanzí, které v rámci Bethesdy začalo s projektem Wolfenstein: The Old Blood, a nyní bude aplikováno i na Prey.

Prey vyšlo v květnu 2017 na PC, PS4 a Xbox One, přičemž se hra setkala s velmi vřelým přijetím u hráčů i kritiků. Prodeje ale podle všeho nebyly kdovíjak slavné, což je možná důvod, proč jsme se dosud žádného rozšíření nedočkali. Nejen z toho důvodu je samozřejmě možné, že fanoušci vidí v tweetu jen to, co vidět chtějí, a ve skutečnosti o žádný náznak blížícího se rozšíření nejde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama