Dočkáme se zfilmování Assassin’s Creed?
Novinka Dočkáme se zfilmování Assassin’s Creed?

Dočkáme se zfilmování Assassin’s Creed?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

35

Ubisoft vyslal do oběhu průzkumné ankety, jež se ptají na možné zfilmování dvou největších značek výrobce a oblíbených hercích, režisérech a lokacích.

Reklama

Když vezmeme v úvahu, jaké herní šílenosti se již dočkaly zfilmování, adaptace takových her, jakými jsou Ghost Recon či Assassin’s Creed vypadá jako skvělý nápad. Zatím se neví, zda se vůbec dostanou na stránky scénářů, Ubisoft ale dle všeho projevuje zájem o jejich zfilmování.

Na internetu se objevil nový průzkum společnosti, který mnohým lidem klade otázky spojené s oblíbenými herci, režiséry a vůbec detaily ohledně dvou výše zmínených herních značek. U Ghost Reconu tak padly otázky, kam by mohl být film zasazen a kdo by v něm mohl hrát. U Assassin’s Creed se pak probírá možnost zjistit něco více o Eziovi či jít do zbrusu nového assassína.

Nebylo by to poprvé, kdy Ubisoft dovolil zfilmování jedné ze svých značek. Prince of Persia: The Sands of Time se dostal do kin v květnu a s výdělkem přes 300 milionů dolarů to vůbec nedopadlo špatně. Ghost Recon je navíc série nesoucí jméno spisovatele Toma Clancyho, takže tady je úspěch téměř zaručen. Co si myslíte vy? Chcete filmovou verzi některé z těchto značek?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama