Dodatečné informace o betě The Division
Novinka Dodatečné informace o betě The Division

Dodatečné informace o betě The Division

Michal Burian

Michal Burian

179

Maximální level, podporované jazyky nebo změny oproti alfě.

Reklama

Za dva dny začíná beta taktické akce The Division na Xboxu One a o další den později také na PlayStationu 4 a PC. Není divu, že komunitní manažer Ubisoftu přispěchal s dodatečnými informacemi. V těch informuje hráče o maximálním levelu, podporovaných jazycích nebo změnách oproti alfě.

Změn oproti alfě bude skutečně mnoho, Natchai na fóru vydavatele mluví o opravě více než 10 000 bugů, mnoho z nich bylo hlášeno přímo účastníky testování. Jde o chybějící zvuky u specifických zbraní, opakování zvuků na mapě, plovoucích zbraní a postav, špatné načítání postavy, problémy s texturami nebo bugům ohledně misí.

Navíc vývojáři udělali několik změn, vyvážili zbraně, NPC protivníky nebo progres hrdiny. Došlo také k vylepšení uživatelského rozhraní, které má být přehlednější a snadněji by se mělo používat.

Maximální level v betě bude nastaven na 8, z obtížných Dark zónách budete moci narazit na nepřátele s úrovní 4 až 7, v závislosti na vašem levelu. V Dark zóně navíc naleznete nově různé památky, u nich vás čekají náročnější přestřelky, ale za to lákavější kořist.

Co se lokalizace týče, všechny platformy budou mít angličtinu, francouzštinu, italštinu, němčinu a španělštinu. PC a PS4 potom navíc ještě japonštinu. Plná verze The Division bude obsahovat i české titulky, není zatím jisté, zda budou přítomny ve hře i během tohoto testování.

Na Xboxu One už si můžete betu předběžně stáhnout. Pokud vás zajímají všechny schopnosti, talenty a perky, tak je naleznete zde.

Krom těchto detailů začal obchod GameStop lákat na časovou exkluzivitu u dodatečného obsahu. V reklamě tvrdí, že nový obsah dostane nejprve Xbox One verze The Division. To není žádné překvapení, o této exkluzivitě se mluvilo už na E3 v roce 2014.

Dále si můžete prohlédnout interaktivní mapu Manhattanu a podívat se na emotikony, včetně tanečků a dalších gest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama