Dohnat prodeje PS4 není prioritou Xboxu
Novinka Dohnat prodeje PS4 není prioritou Xboxu

Dohnat prodeje PS4 není prioritou Xboxu

Jan Kalný

Jan Kalný

26

Konzolí PS4 se sice prodalo skoro dvakrát tolik, Phil Spencer si ale myslí, že prodeje nejsou prioritou. Také vyšel nový firmware.

Reklama

Pokud trochu máte přehled v konzolovém světě, určitě víte, že konzoli od Sony se v prodejích vede lépe. Xbox One zaznamenal 13 milionů prodaných kusů, zatímco PS4 téměř dvakrát tolik. Phil Spencer z Microsoftu si ale nemyslí, že jsou prodeje až tak důležité.

„Upřímně si myslím, že jde spíše o vylepšování Xboxu. V Sony měli s PlayStationem velký úspěch a zasloužili si úspěch díky desítkám let budování skvělého produktu. Zaslouží si uznání za svou pozici na trhu,“ prozradil britskému Eurogameru.

Podle Spencera není důležité, kolik konzole prodá kusů, ale jak a jakým způsobem se chovají k samotné konzoli a jak se o ní a komunitu budou nadále starat.

Druhou novinkou je pak nový firmware, který už pro Xbox One vyšel. S pořadovým číslem 6.2.13326.0 přináší především nové uživatelské rozhraní, které by mělo všechno zrychlit o 50 procent. Samotné rozhraní bylo ukázáno už na letošním Gamescomu. Můžete se také kouknout na video níže, kde nám o tom zaměstanec Microsoftu něco nového poví. Samotná část začíná od 47:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama