Dokážete přežít v nové post-apokalyptické MMO akci Nether?
Novinka Dokážete přežít v nové post-apokalyptické MMO akci Nether?

Dokážete přežít v nové post-apokalyptické MMO akci Nether?

Michal Burian

Michal Burian

24

Brány se otevřou již koncem tohoto měsíce. Vše se bude odehrávat z pohledu první osoby v devastovaném světě, kde za každým rohem číhá smrt.

Reklama

Studio Phosphor Games přesně 31. října letošního roku spustí svůj nový projekt v rozpracované fázi. Jde o Nether, masivně multiplayerová akce s RPG prvky z pohledu první osoby. Odehrává se v post-apokalyptickém světě, kde za každým rohem číhá smrt v podobě různých nebezpečných monster, které se dokážou teleportovat.

Nether budete moci hrát sami nebo spolupracovat s ostatními hráči v týmu. Jde o survival, takže abyste přežili, budete muset hledat zásoby a zbraně.

Pokud vás hra zaujala, už nyní si ji můžete předobjednat. Základní edice nazvaná Believer package stojí 30 euro (cca 771 Kč), zatímco za Chosen package zaplatíte 50 euro (cca 1285 Kč). V každé edici naleznete kódy pro své kamarády, kteří se budou moci zdarma vydat do světa po dobu 72 hodin. V levnější edici budou tři kódy a v té dražší pět. Obě dvě edice pochopitelně obsahují přístup do rozpracované verze.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama