Dokument Call of Duty: WWII hovoří o poctě těm, kteří bojovali ve druhé světové válce
Call of Duty: WWII Novinka Dokument Call of Duty: WWII hovoří o poctě těm, kteří bojovali ve druhé světové válce

Dokument Call of Duty: WWII hovoří o poctě těm, kteří bojovali ve druhé světové válce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Tvůrci usilují o řádné zpracování, které novým generacím ukáže snažení a obětavost vojáků a národů či důležitá místa v průběhu druhé světové války.

Reklama

Dnešním dnem končí čtyřdenní představování singleplayerové kampaně Call of Duty: WWII. Po příběhovém traileru a sérii videí představujících spolubojovníky a spojence tu tak máme sedmiminutový dokumentární film.

V něm tvůrci ze studia Sledgehammer Games hovoří o tom, že je hra mimo jiné poctou těm, kteří ve druhé světové válce skutečně bojovali, a snahou představit jejich zkušenosti, zážitky a obětavost novým generacím. Vývojáři však zdůrazňují, že na vítězství se nepodílelo jen několik jednotlivců v průběhu krátké doby, ale že šlo o dlouhodobou, společnou snahu většího množství národů, což by měla kampaň nového Call of Duty reflektovat.

Tvůrcům je k ruce historik Martin K.A. Morgan, který se stará o autenticitu a odpovídající zpracování určitých prvků. A protože se Sledgehammer Games zaměřují nejen na lidi, které válka zasáhla, ale i na místa, na nichž došlo k významným bitvám, dokument vás krátce vezme do Normandie, do Paříže nebo do lesů v Ardenách. Právě v těchto lokalitách budeme v kampani Call of Duty: WWII bojovat.

Celý dokument je samozřejmě dost obecný a nic neřeší příliš do hloubky, nicméně na ploše sedmi minut a s ohledem na téma nejspíš nelze čekat nic jiného. I tak jde ale o zajímavé a pěkně sestříhané a ozvučené video, které může hráčům snadno nabídnout bližší představu o tom, co je v Call of Duty: WWII čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama