Dokument vám odpoví na otázku, jak se Call of Duty stalo největší značkou
Call of Duty Novinka Dokument vám odpoví na otázku, jak se Call of Duty stalo největší značkou

Dokument vám odpoví na otázku, jak se Call of Duty stalo největší značkou

Michal Burian

Michal Burian

9

K dostání bude v polovině září na všech možných platformách.

Reklama

Společnost Devolver, která vydává indie hry jako Hotline Miami, Not A Hero a Strafe, chystá neoficiální dokument o sérii Call of Duty. Dokument se jmenuje jednoduše CODumentary a stojí za ním Jonathan Beales, který chce světu prozradit, jak se Call of Duty série stala největší značkou v herním průmyslu.

V dokumentu se podíváme na samotné začátky, do studia Infinity Ward, kde v roce 2003 tahle hra vznikla. „Ze začátku to neměla vůbec jednoduché, musela bojovat s řadou podobných her odehrávajících se za dob druhé světové války. Dokázala se ale prosadit a dostat se na vrchol, kde se stále drží,“ popisuje tisková zpráva.

Dokument se natáčel v Severní Americe, ve Velké Británii a v Evropě, včetně pláže Dne D. V celovečerním snímku mají vystoupit vývojáři, fanoušci a profesionální hráči a experti, aby nám sdělili, proč je Call of Duty tak oblíbené.

„Jednou z největších výzev při natáčení bylo, aby se patnáctiletá časová osa vešla do 93 minut,“ sdělil producent Jonathan Beales, který si pochvaluje spolupráci se spoustou skvělých lidí, kteří mu s natočením pomohli. „Dokument přináší příběh o evoluci vyprávěný očima vývojářů her, fanoušků, odborníků z oboru a profesionálních hráčů.“

CODumentary bude k dostání od 19. září 2017 na všech oblíbených platformách. V první vlně to bude Steam Store a VOD. Následovat bude Google Play, MGo, Playstation, Xbox, TubiTV, Indie Reign a Indie Rights Vimeo Channel. Později ještě fyzické vydání na DVD/Blu-Ray.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama