Doom bude mít šest multiplayerových módů
DOOM Novinka Doom bude mít šest multiplayerových módů

Doom bude mít šest multiplayerových módů

Michal Burian

Michal Burian

9

Seznamte se s jednotlivými režimy.

Reklama

Bethesda zveřejnila nový trailer, který představuje tři z plánovaných šesti multiplayerových módů v krvavé střílečce Doom. Zároveň vyšla tisková zpráva, která detailněji popisuje všechny režimy.

Hráči se dočkají klasických módů Team Deathmatch, Domination a Clan Arena, které doplní Warpath, Freeze Tag a Soul Harvest. První tři není nutné zdlouhavě představovat, Team Deathmatch postaví dva týmy proti sobě, zatímco Domination nabídne tři statistické body, které jsou rozprostřeny po celé mapě. Hráči jsou na různých stranách mapy a musí dostat tyhle body pod svou kontrolu. Čím déle se vám to povede, tím víc získáte bodů. V obou případech budou hrát svou roli démoni. Jde o velmi silnou bytost, kterou se proměníte v případě, že získáte runu.

Clan Arena je také velmi populární mód v multiplayerových hrách. Tým, který přežijete, vyhrává. Nebudete si zde moci obnovovat zdraví nebo brnění, jakmile umřete, hra pro vás končí, žádný respawn nečekejte. V tomto režimu nebudou k dispozici démoni.

Potom tu máme Warpath, jde o obdobu King of the Hill s tím, že se capture point pohybuje po mapě, Freeze Tag, jenž prý bude hodně zábavný s Gauss Cannon nebo Heavy Assault Rifle na Marsu, kde budete zmrazovat protivníky, a Soul Harvest. Poslední jmenovaný režim je podobný módu Team Deathmatch, s tím rozdílem, že musíte sbírat duše padlých nepřátel. Každá duše zůstane na mapě po omezenou dobu. Duše může sebrat kdokoliv z vašeho týmu. Za eliminování démona získáte 5 duší a v případě power-upy z každého odpadlého dvě duše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama