DOOM Eternal doplní vlastní artbook
DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal doplní vlastní artbook

DOOM Eternal doplní vlastní artbook

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Kniha od společnosti Dark Horse se na zahraničním trhu objeví až začátkem příštího roku.

Reklama

V případě těch nejvýraznějších titulů, které vydává Bethesda, jsme si už zvykli, že je obvykle doplní samostatně prodejný artbook od společnosti Dark Horse. Tento trend se nevyhne ani chystanému DOOMu Eternal, jak informuje například server Comicbook.com. Příznivci ságy DOOM tak mohou začít vyhlížet knihu s názvem The Art of DOOM Eternal, která se však na zahraničním trhu neobjeví společně se hrou, tedy v listopadu, ale až začátkem roku 2020.

Cena artbooku je stanovena na 39,99 amerických dolarů a obsáhne 192 barevných stran v pevné vazbě. Dark Horse slibuje příležitost nahlédnout s pomocí konceptů, náčrtků a doprovodného komentáře tvůrců ze studia id Software třeba do procesu tvorby různých lokalit, ať už se nachází na Zemi, v prostorách základen UAC nebo na povrchu Sentinelu, domovského světa hlavního hrdiny Doom Slayera. Chybět nebude ani řádný rozbor Slayerovy vylepšené zbroje, dostupných zbraní a démonických nepřátel, a to jak již známých, tak nově představených.

Samotný DOOM Eternal vychází 22. listopadu 2019 pro PC, PS4, Xbox One, Switch a Stadii od Googlu. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama