DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal na Nintendo Switch má datum vydání

DOOM Eternal na Nintendo Switch má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se ještě tento rok.

Reklama

Když v roce 2016 došlo na oživení first-person série DOOM, asi nikdo nečekal, o jak skvělou hru půjde. Frenetická hratelnost, vyloženě "nářezová" hudba a velký kopec zábavy.

Proto se nebylo čemu divit, že pokračování DOOM Eternal bylo letos jednou z nejočekávanějších her. A ačkoliv některá nová rozhodnutí nemusela být všem hráčům po chuti (třeba skákačkové pasáže), tak se pořád jednalo o příjemnou zábavu (naše recenze za 9/10 zde)

Titul posléze prozatím vyšel pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, ovšem taktéž byla přislíbena verze pro Nintendo Switch, která měla dorazit později.

Před několika dny jsme se ohledně této verze dočkali nové informace, kterou bylo zrušení fyzických kopií, tudíž si ji zájemci musí zakoupit digitálně.

A během dneška jsme se dozvěděli, kdy k vydání varianty na tuto hybridní konzoli dojde.

Datum bylo nastaveno na 8. prosince v 6:00 našeho času, což oznámila nová ukázka výše a přirozeně i doprovodný tweet.

Velikost hry zde bude dosahovat 18,8 GB a pokud si hru digitálně zakoupíte mezi 8. a 22. prosincem, získáte navíc speciální bonus v podobě Rip & Tear balíčku a digitální verzi DOOM 64. Switch varianta navíc bude podporovat míření za pomoci gyroskopu.

Pokud by vás následně zajímala dostupnost rozšíření The Ancient Gods: Part One, tak to na této platformě bude dostupné až později, kdy přesné datum bude upřesněno.

DOOM Eternal si můžete na ostatní platformy zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama