Doom se dočká multiplayerové alfa verze
DOOM Novinka Doom se dočká multiplayerové alfa verze

Doom se dočká multiplayerové alfa verze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Přístup do ní dostanou někteří hráči, kteří si předobjednali Wolfenstein: The New Order. Stále platí, že multiplayerová beta bude k dispozici pro všechny, kteří si hru v minulosti předobjednali. <strong>Aktualizováno o obrázky</strong>.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že nový Doom od id Software se před vydáním dočká betatestu multiplayeové části hry. Přístup k němu dostane každý, kdo si předobjednal loni vydaného Wolfensteina s podtitulem The New Order, nebo si stihnul příslušnou edici hry koupit brzy po vydání, ještě před rozprodáním zásob.

V rámci QuakeConu jsme se ale dozvěděli, že betě bude předcházet alfa verze, samozřemě stále zaměřená jen na multiplayer. Přístup k ní už je delikátnější záležitost, protože bude zřejmě záležet na náhodě.

Bethesda v následujících měsících vybere zatím nespecifikované množství hráčů z těch, kteří díky předobjednávce Wolfensteina budou mít přístup k betě, a to na všech třech platformách, tedy PC, PS4 i Xboxu One. Pokud tedy máte zájem o alfa verzi a kód pro přístup k betě jste ještě neaktivovali, měli byste to napravit. Nikdo vám ale samozřejmě nezaručí, že právě vás vyberou pro testování alfy.

Návštěvníci QuakeConu mají přitom možnost vyzkoušet na místě pre-alfu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama