Dopis fanouškům DOOM Eternal ke konci roku 2020
DOOM Novinka Dopis fanouškům DOOM Eternal ke konci roku 2020

Dopis fanouškům DOOM Eternal ke konci roku 2020

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

V id Software bilancují nad uplynulým rokem a nabízí pohled do budoucna.

Reklama

DOOM: Eternal v nás probudil animální složku již v půlce března tohoto roku, přičemž od té doby stihla vyjít i první půlka doprovodného placeného DLC s názvem The Ancient Gods - Part One.

S blížícím se koncem roku 2020 se taktéž blíží čas různého sumírování, kdy jedno takové dělají i tvůrci z id Software, kteří zveřejnili dopis skvělé komunitě, která se pohybuje právě kolem DOOM Eternal.

Jeho překlad je následující:

"Naší skvělé DOOM Eternal komunitě,

s přicházejícím koncem roku 2020 by tým v id chtěl sdílet své nejupřímnější díky a uznání miliónům hráčů, kteří letos podpořili DOOM Eternal a naše studio. Když jsme letos v lednu uveřejnili datum vydání hry, tak jsme v žádném případě nemohli očekávat změny a překážky, které nám tento rok přinese - ale vaše podpora, trpělivost a vášeň byla pro nás inspirací. Samozřejmě problémy spojené s tvorbou her jsou triviální oproti tomu, co mnozí během pandemie zažili, kvůli čemuž si velice ceníme vaší oddanosti a možnosti vám nabídnout alespoň nějaký typ zábavného rozptýlení, úniku a odfrknutí.

Náš celý tým pracuje z domova již téměř deset měsíců a zatímco jsme byli zklamáni tím, že jsme odložili režim Invasion či očekávané obsahové přídavky do BATTLEMODE, tak zůstáváme nesmírně pyšní na práci, kterou jsme odvedli. Naším hlavním záměrem je vývoj příběhových expanzí a jsme nadšení přijetím první z nich - The Ancient Gods - Part One. Ta staví na rozšíření DOOM univerza, přičemž vyzývá hráče nejpoutavějšími souboji, které jsme kdy vytvořili. Pro hráče, kteří si chtějí DOOM Eternal užít na cestách, tak jsme nedávno také vydali tento titul na Nintendo Switch. Bylo pro nás ctí, že jsme opět mohli spolupracovat s talentovaným týmem z Panic Button a opět doručit kvalitní DOOM zážitek na tuto platformu.

Pokud bychom se následně podívali do dalšího roku, tak jsme stále ambiciózní. Naše druhé rozšíření, The Ancient Gods - Part Two, doručí vyvrcholení příběhu, jenž započal v roce 2016, takže se nemůžeme dočkat toho, až si vyzkoušíte vše, co jsme do něj zabalili. Společně s tím ale přijde řada i na pravou podporu next-gen platforem, vyjdou příběhová rozšíření pro Nintendo Switch a také dojde na různé běžnější přídavky a vylepšení - naše mapa pro obsah v roce 2021 také reprezentuje náš záměr, abyste si DOOM Eternal mohli užít s přáteli více způsoby. Práce tedy pokračují na režimu Invansion, přičemž dorazí i nové mapy, hratelní démoni a upravená kompetitivní složka do BATTLEMODE. Také jsme zpozorovali neskutečný nárůst v rámci našich sociálních komunit, jako je DOOM discord, komunitní BATTLEMODE discord Spicy Demons či The Slayers Club. Jsme nadšeni z toho, že tyto komunity můžeme podporovat i skrze rok 2021 za pomoci nových sociálních funkcí, režimů a obsahu, jenž může být hrán v několika dalších letech. Pokud jste již součástí těchto komunit, děkujeme - často nám připadáte jako extenzí našeho týmu a ceníme si všeho, co jste do DOOM Eternal přinesli. Pokud členy nejste, ale hledáte nějaké informace či podobně schopné hráče, prosíme, mrkněte na tyto komunity.

Jak častokrát říkáme, máme ty nejlepší fanoušky v herním průmyslu a nemohli bychom zvládnout to, co děláme, bez vaší podpory a zápalu. Od všech z našeho studia a vydavatelských týmů v Bethesdě po celém světě, děkujeme vám! Již teď se nemůžeme dočkat toho, až vás v roce 2021 uvidíme, uslyšíme a případně si s vámi i zahrajeme.

Tým z id Software"

Dopis fanouškům DOOM Eternal ke konci roku 2020

Každopádně aby tato novinka nebyla pouze o tomto dopise, tak si dovolíme připomenout, že do znovuvydaných prvních dvou dílů DOOMu vyšel přídavek DOOM Zero, jehož autorem původně je uživatel s přezdívkou Dash, přičemž do hry přidává 32 nových úrovní s novými nepřáteli, bossy, zvuky či hudbou.

Tento dodatečný přídavek by měl být dostupný na všech platformách, kam byly tyto verze DOOMu vydány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama