Dorazí hry od EA na Nintendo Switch? EA optimalizuje Frostbite
Novinka Dorazí hry od EA na Nintendo Switch? EA optimalizuje Frostbite

Dorazí hry od EA na Nintendo Switch? EA optimalizuje Frostbite

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Nintendo Switch Switch

FIFA a třeba i další hry od EA pro mix konzole a handheldu.

Reklama

Nintendo Switch se od předchozí konzole této japonské společnosti liší. Zatímco Wii U nedokázalo najít podporu ze strany vydavatelů a vývojářů, tak Switchi se to daří od samotného začátku. Díky této skutečnosti si na Switchi můžeme zahrát celou řadu zajímavých titulů, které nepocházejí pouze z produkce samotného Nintenda. Když vynecháme klasické a velmi zábavné kousky od Nintenda, tak jde jmenovitě třeba o Fortnite, Civilization VI, Fallout Shelter, Celeste, Minecraft, Warframe, Dead Cells, Diablo 3, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nebo Skyrim.

V následujících letech by se mohla ve větším přidat i společnost Electronic Arts. Ta má pracovat na optimalizaci Frostbite enginu právě pro Nintendo Switch, informuje o tom YouTube kanál Doctre81, který si všiml důkazu na stránce LinkedIn. Jak dobře víme, technologie Frostbite pohání všechny velké hry od EA. Frostbite vytvořilo studio EA DICE a je využita například u Dragon Age: Inquisition, Need for Speed, Star Wars: Battlefront, Mirror’s Edge Catalyst, Mass Effect Andromeda nebo u sérií Battlefield a FIFA.

V současné době není Frostbite na Switchi podporován, což je i důvod, proč FIFA na tomto mixu konzole a handheldu využívá starý engine. Díky Frostbitu by se FIFA mohla na Switchi přiblížit verzím pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, což by mělo jistě pozitivní dopad na prodeje. Pokud bychom se zasnili, tak jednoho dne by na Switch mohli dorazit i další velké tituly této společnosti, třeba již zmíněný Battlefield, novinky od BioWare, Star Wars hry a další a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama