Dorazí v Kingdom Hearts IV i Star Wars?
Novinka Dorazí v Kingdom Hearts IV i Star Wars?

Dorazí v Kingdom Hearts IV i Star Wars?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Záběry v ukázce indikují, že ano.

Reklama

Včerejší den jistě potěšil fanoušky série Kingdom Hearts, jelikož během oslav 20. výročí jsme se dočkali oznámení čtvrtého plnohodnotného dílu, který přinese moderní vizuál a nabídne zcela nový příběhový oblouk.

Ohlášení následně proběhlo skrze speciální ukázku (ve videu níže v čase 4:07), která rovnou přinesla i několik záběrů přímo ze hry.

No a netrvalo dlouho a fanoušci přišli s tím, že se ve videu nejspíše skrývá indicie odkazující k tomu, že se v tomto čtvrtém dílu dočkáme i crossoveru se světem Hvězdných válek.

V čase 4:40 se totiž podíváme do zalesněné lokace, v níž na malý moment můžeme spatřit objekt, který připomíná nohu AT-ST, tedy stroje, který se proslavil především v šesté filmové epizodě - Návrat Jediho.

Ostatně i samotné prostředí připomíná měsíc Endor, na němž se velká část této epizody odehrávala. A nalijme si čistého vína, zrovna chlupatí Ewoci, kteří na něm žijí, by se do této značky rozhodně hodili.

Každopádně fakt, že se Hvězdné války v tomto díle objeví, dává smysl, jelikož Kingdom Hearts kombinuje postavy od Square Enix s těmi od společnosti Disney, jenž na tento svět vlastní práva od roku 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama