Novinka Oficiálně oznámeno Kingdom Hearts IV

Oficiálně oznámeno Kingdom Hearts IV

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Oslavy výročí skrývaly dobré zprávy pro fanoušky.

Reklama

Oslavy 20. výročí značky Kingdom Hearts přinesly opravdu příjemné zprávy pro všechny fanoušky.

Během této akce totiž dorazila hned trojice nových ukázek, kdy první se věnovala velkému finále mobilního titulu KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road, které dorazí v srpnu tohoto roku.

Následně byla odhalena další mobilní záležitost Kingdom Hearts Missing-Link, která nabídne nový originální příběh, přičemž nejspíše bude fungovat na bázi AR titulů, jako je třeba Pokémon GO. Uzavřené testování hry odstartuje ještě v tomto roce.

To nejlepší ovšem bylo připraveno na konec. Tam totiž na fanoušky čekalo opravdové překvapení, jímž je oznámení Kingdom Hearts IV.

O hře prozatím není dostupno mnoho informací, avšak opět budeme sledovat osudy Sory, kdy ukázka se zaměřuje na začátek nového epického příběhového oblouku "Lost Master", což nás seznámí s novým rozlehlým městem zvaným Quadratum, které je zasazeno do realistického světa, což je něco, co jsme zatím v sérii neviděli. Spolu se Sorou se navrátí i různí staří známí, jako je kačer Donald či Goofy, ale dojde i na novou postavu jménem Strelitzia.

Datum vydání prozatím prozrazeno nebylo, stejně jako platformy, avšak už samotná ukázka nabízí pohled na kratičký segment hraní, tudíž vývoj se rozhodně nenachází na úplném začátku.

Na všechny ukázky se můžete podívat v kompilačním videu v náhledu.

Ukázka na Missing-Link začíná v 1:55, zatímco segment pro čtvrtý díl začíná v čase 4:07

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama