Došlo k náhlému odkladu bety Heroes VII
Novinka Došlo k náhlému odkladu bety Heroes VII

Došlo k náhlému odkladu bety Heroes VII

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

Beta byla odložena z důvodu několika závažných chyb, které se nedávno objevily.

Reklama

Toto je opravdu rána pro fanoušky. Včera (v pondělí 25. května) měla začít již měsíce plánovaná beta pro nadcházející díl Might & Magic Heroes, ale ta se nekoná. Hráčům se celou dobu zobrazovala zpráva o tom, že hru nejde stáhnout kvůli internetovému připojení. Pak to však přišlo černé na bílém. Vývojáři nám sdělili důležitou zprávu o tom, že je beta odložena na neurčito.

Dle jejich slov šlo všechno hladce, ale minulý týden při posledním testování nalezli několik závažných chyb: funkce uložit/nahrát poškozovala uložené pozice, multiplayer má stále své nedodělky a při delším hraní docházelo ke snižování výkonu počítače.

Celý tým Limbicu se bude snažit tyto chyby opravit a zprovoznit betu co nejdříve to půjde. Hráči se začali dosti bouřit a obávat se o sedmý díl Heroes. Vlastně se celkově bojí o celou sérii. Vývojářský tým je však uklidňuje a slibují, že vydají Heroes co v nejlepší kvalitě.

O novém datu začátku bety a celkové situaci okolo vás budeme informovat. Původně měla beta probíhat od 25. května do 8. června. Přístup do bety mohl získat každý, kdo si hru předobjednal.

Předobjednejte si hru v našem obchodě GameExpres.cz nebo GameExpres.sk a získejte přístup do betatestu. V nabídce máme i sběratelskou edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama