DotA 2 a další nálož informací
Dota 2 Novinka DotA 2 a další nálož informací

DotA 2 a další nálož informací

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

V posledních dnech se s informacemi o druhé Dotě roztrhl pytel. Tentokrát je info založené na nedávno zveřejněném výpisu všech patchů a aktualizací uzavřené betaverze.

Reklama

Možná nejdůležitější informací je, že se můžeme rozloučit s původními názvy obou znesvářených stran, a tak nás místo Sentinel a Scourge čeká Radiant a Dire.

Pokud jde o hrdiny, výpis aktualizací jich potvrdil docela dost, s určitostí nás tedy čeká Razor, Pugna, Zeus, Faceless Void, Shadow Shaman, Crystal Maiden, Shadow Priest, Storm Spirit, Venomancer, Dragon Knight, Enigma, Bounty Hunter, Moon Rider, Omniknight, Queen of Pain, Centaur, Ursa, Skeleton King, Storm Spirit, Tiny, Mirana, Puck a Yurnero. Neznalým tato jména nejspíš nic neřeknou, ale doufáme, že alespoň veteráni původní hry budou tímto seznamem nadšeni.

Stejně tak můžeme očekávat jakousi službu jménem DotA TV. Podle všeho bude mít tato funkce velkou spojitost s diváky, resp. spectatory, a zřejmě i s nahráváním replay záběrů, přeci jen se o těchto možnostech spekuluje už nějakou dobu. O co přesně ale půjde, to bohužel nevíme a z výpisu aktualizací moc konkrétních informací vyčíst nelze.

Upozorňujeme ale, že stále nejde o nic oficiálně potvrzeného, nicméně je jasné, že všechny informace jsou pravdivé a tak nás tohle všechno v Dotě 2 skutečně čeká. Nezbývá nám tedy než čekat, co ještě odhalí letošní GamesCom v srpnu.

Pokud vás ještě zajímá, kde se vlastně výpis aktualizací a všechny ty informace vzaly, existuje jednoduchá odpověď. Podle všeho se DotA 2 interně testuje již od března letošního roku, přičemž je však potřeba speciální verze Steamu, do níž mají přístup pouze zaměstnanci Valve a jejich příbuzní (pokud k tomu zaměstnanci svolí). Občas se ale stane, že informace prosáknou i do klasického Steamu, čehož se samozřejmě fanoušci vždycky chytnou.

I tentokrát se sluší poděkovat čtenáři Overpowered za poskytnuté zdroje a informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama