DotA 2 – nové servery a HW požadavky
Dota 2 Novinka DotA 2 – nové servery a HW požadavky

DotA 2 – nové servery a HW požadavky

Michal Burian

Michal Burian

8

Společnost Valve spustila přes 100 nových serverů pro DotA 2. Dočkáme se brzy vysněné bety?

Reklama

Již nějakou dobu víme, že se na Steamu usilovně testuje očekávaná DotA 2, do které se dostane pouze několik vyvolených. Všechny tak jistě potěší, že společnost Valve spustila více než 112 nových serverů, které jsou v USA, Německu a Singapuru.

Nad celou zprávou je zajímavé, že nové servery nejsou prázdné, což znamená, že se do uzavřeného betatestu dostali další šťastlivci. Podle dostupných informací velkou část tvoří zaměstnanci Valve a na singapurském serveru hrají profesionální hráči z Asie.

Beta hry by tedy mohla oficiálně začít již v dohledné době. Více informací se pravděpodobně dozvíme již v srpnu na GamesComu.

Druhou dnešní informací jsou hardwarové nároky. Podle jednoho vývojáře spustí Dotu 2 každý, kdo neměl problém s titulem Alien Swarm. Na jednom diskuzním fóru se dokonce objevila přesná specifikace minimálních a doporučených systémových požadavků, která je údajně oficiální.

Pokud budeme příspěvku věřit, budete minimálně potřebovat Windows XP, Vista nebo Win 7, Pentium 4 3.0GHz, 1GB RAM pro XP a 2GB pro novější Windows, grafickou kartu se 128 MB, kompatibilní s DirectX a podporou Shader model 2.0. (ATI X800 či NVidia 6600) a 2.5 GB volného místa na disku.

Mezi doporučené patří Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 1GB RAM pro XP a 2GB pro novější Windows a grafická karta se Shader model 3.0. a kompatibilní s DirectX 9 (NVidia 7600 nebo ATI X1600).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama