DotA 2 vyjde dříve, než se předpokládalo
Dota 2 Novinka DotA 2 vyjde dříve, než se předpokládalo

DotA 2 vyjde dříve, než se předpokládalo

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Valve naslouchá přáním fanoušků a posunuje tak datum vydání očekávané RTS DotA 2 o něco dopředu.

Reklama

To alespoň studio potvrdilo na oficiálním blogu hry a dodalo, že je to především zásluha fanoušků.

„Naším původním plánem bylo strávit příští rok ve stádiu bety, přidávat nové vlastnosti, vylepšovat stávající stav a postupně dodávat nové hrdiny, dokud se nedostaneme na úroveň prvního dílu, což by byl ten správný moment pro vydání plné hry,“ vysvětluje studio.

„Ale od fanoušků neustále slyšíme, že už to chtějí hrát, i když stále spousta hrdinů chybí. Také vidíme plno hráčů, kteří už v betě hrají, jak se snaží ukázat fanouškům alespoň kousek z té zábavy, kterou prožívají oni. Takže jsme se rozhodli, že náš původní plán byl nanic.“

„Takže tady máte nový plán: vezmeme současnou verzi hry s mezinárodním balíčkem hrdinů a vypustíme ji do světa tak rychle, jak to jen půjde.“

Valve také dodalo, že ačkoliv hra ještě nějakou dobu zůstane ve stádiu uzavřené bety, již nebude limitovat fanoušky v tom, co mohou a nesmí ukázat, takže se můžeme těšit na tuny obrázků, videí, živých streamů a článků.

Datum vydání Doty 2 tak stále není oficiálně odhaleno. Alespoň ale víme, že nebudeme muset čekat tak dlouho, jak jsme si původně mysleli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama