Dovetail Games Fishing vypadá úchvatně
Novinka Dovetail Games Fishing vypadá úchvatně

Dovetail Games Fishing vypadá úchvatně

Michal Burian

Michal Burian

12

Grafická stránka hry je velmi propracovaná a dočkat se máte pokročilé umělé inteligence ryb.

Reklama

V létě letošního roku jsme se dozvěděli, že tvůrci Train Simulatoru pracují na hře s rybařením, kterou bude pohánět Unreal Engine 4. Věděli jsme jen pár detailů a mohli jsme se podívat na krátký trailer. Video vypadalo velmi dobře. To jsme ale ještě netušili, že hra dosáhne ještě lepší kvality, jak si můžete ověřit na screenshotech a videu níže.

Dovetail Games Fishing se úspěšně dostal na Steam, kde si můžete předběžný přístup koupit za 6,99 euro. V současné době jde o první etapu, která obsahuje základní část hry s možností rybařit. V druhé fázi bude přidáno více inteligentních ryb s pokročilou AI a další techniky.

Hráči, kteří si Early Access zaplatili, si hru pochvalují a v recenzích neváhají a hru doporučují i dalším. Vyzdvihují pěkný grafický kabátek nebo realistické zpracování rybaření. Oproti tomu si stěžují na to, že hra zatím obsahuje pouze jeden druh ryb, nelíbí se jim menu, citlivost myši a občas horší fyzika. To by měli autoři napravit a v dalších etapách předčasného přístupu přidat nový obsah.

Plná verze je naplánovaná na rok 2015 pro PC a ,,jiné platformy".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama