Apex Legends Novinka Dr Disrespect odhalil proč považuje Apex Legends za nejtěžší FPS na trhu

Dr Disrespect odhalil proč považuje Apex Legends za nejtěžší FPS na trhu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

A jaká střílečka představuje výzvu pro vás?

Reklama

Apex Legends je výtvorem Respawnu, který dlouhodobě ve svých hrách ukazuje, jak dělat kvalitní střílečky. Nyní se dílu tohoto studia dostalo pocty od jednoho z nejvýraznějších hráčů FPS na herní scéně. Dr Disrespect tento battle royale totiž po řadě neúspěchů označil, za jednu z nejtěžších FPS na trhu. A co přesně podle něj představuje faktor, který se mu nedaří pokořit? Je jím vysoká pohyblivost, jak sám konstatoval během vysílání: "Ani ne tak míření, jako pohyb. Plynulost pohybu a střelba z boku a strafe tapping a sklouzávání a klouzání... oddělení hráčů jen v tom samotném."

Dr Disrespect odhalil proč považuje Apex Legends za nejtěžší FPS na trhu

Zatímco u jiného hráče by člověk nad tímto tvrzením asi mávl rukou, Dr Disrespect je však přeci jen postavou, která má za sebou léta intenzivních zkušeností v rámci tohoto žánru, což jej nakonec vedlo k vytvoření vlastní hry nesoucí aktuálně název Deadrop. Ta sice aktuálně moc vábně nevypadá, avšak není vyloučeno, že ještě dojde k vylepšení celku tak aby se nejednalo o tuctovou FPS, jež Dr Disrespect tak rád kritizuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama