Známý streamer Dr. Disrespect otevírá vlastní AAA herní studio
Novinka Známý streamer Dr. Disrespect otevírá vlastní AAA herní studio

Známý streamer Dr. Disrespect otevírá vlastní AAA herní studio

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na vývoji se budou podílet veteráni z Infinity Ward a 343 Industries.

Reklama

Jeden z nejznámějších světových streamerů Guy Beahm, který je známý pod přezdívkou Dr. Disrespect, oznámil založení vlastního herního studia. Nový celek nese název Midnight Society a bude se soustředit na vývoj AAA akční multiplayerové hry.

Samotný Dr. Disrespect se do vod herního vývoje nevrhá poprvé. V minulosti totiž působil jako komunitní manažer ve studiu Sledgehammer Games. V rámci stejného celku však zastával rovněž pozici level designera, ze které se věnoval designu několika map pro Call of Duty: Advanced Warfare.

Kromě Guye Beahma stojí u zrodu Midnight Society další trojice zajímavých jmen. Vedení studia dostal na starost Robert Bowling, jenž předtím pracoval jako komunitní manažer a kreativní stratég v Infinity Ward.

Dále stojí za zmínku Quinn DelHoyo, který strávil posledních 9 let ve studiu 343 Industries, kde figuroval jako hlavní designér sandboxových mechanik a zbraní. Poslední zajímavou tváři je Sumit Gupta. Ten se v minulých letech postaral o založení esportové platformy BoomTV. V případě Midnight Society bude zastávat pozici výkonného ředitele.

Prvním chystaným titulem studia má být multiplayerová PvP akce postavená na Unreal Enginu páté generace. Vývojáři chtějí dle svých slov od samého počátku do vývoje zapojit komunitu, která by měla výrazně ovlivnit směřování a podobu samotné hry. Jelikož je ale vývoj teprve na začátku a tým se teprve formuje, tak si na výsledek budeme muset delší čas počkat.

Známý streamer Dr. Disrespect otevírá vlastní AAA herní studio
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama