DR2: Off the Record prý bude svěží a zcela jiný
Dead Rising Novinka DR2: Off the Record prý bude svěží a zcela jiný

DR2: Off the Record prý bude svěží a zcela jiný

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Producent Jason Leigh nás přesvědčuje, že bychom měli dát příběhu Franka Westa šanci i v tom případě, že už máme Dead Rising 2 za sebou.

Reklama

V rozhovoru s Eurogamerem Leigh poznamenal, že je Off the Record i přes stejné prostředí velmi svěží, nový a vůbec zcela jiný. „Ano, je to Fortune City, je to začátek epidemie, ale i prvních 15 minut je zcela jiných, než byste čekali,“ řekl Jason.

„Pokud jsou fanoušci zatím nejistí, zda dát pokračování šanci, doufáme, že je spousta novinek a informací, jež v nadcházejících měsících dorazí na internet, přesvědčí o opaku. Ukážeme hodně novinek a inovací a lidé si řeknou ‚páni, ta přidaná hodnota stojí za to‘.“

Off the Record by měl nabízet nejen nové a těžší kombo zbraně, ale hlavně větší oblast Fortune City a zbrusu nový mód, který zatím vývojáři pečlivě střeží. „Snažíme se z toho udělat hodně rozdílnou hru,“ řekl Leigh. „Fanoušci Dead Rising budou určitě spokojeni, nakolik jiný to bude a kolik překvapení najdou za každým rohem.“

My se tedy těšíme, až se o hře dozvíme něco více a přestaneme přemýšlet, zda se jedná o plnohodnotnou hru, nebo ždímačku peněz. To snad zjistíme ještě předtím, než hra ke konci roku vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama