Draci nad Stalingradem v Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Draci nad Stalingradem v Call of Duty: Black Ops 3

Draci nad Stalingradem v Call of Duty: Black Ops 3

Michal Burian

Michal Burian

8

Zombie kapitola během alternativní druhé světové války bude ještě šílenější.

Reklama

Studio Treyarch se rozhodlo pořádně okořenit zombie část střílečky Call of Duty: Black Ops 3. Dnes vyjde nový dodatečný balíček, který - jak je zvykem - přinese čtyři nové multiplayerové mapy a jeden zombie zážitek. Včera večer jsme si detailněji ukázali jednotlivé mapy, dnes je čas se podívat na zombie mapu Gorod Krovi (rusky Město krve).

Jak se sami můžete přesvědčit ve videu níže, podíváme se do Stalingradu během alternativní druhé světové války. V této alternativní časové ose použily obě soupeřící strany řadů šílených superzbraní, od létajících dronů až po obřího živého draka. Naše čtveřice hrdinů (Dempsey, Nikolaj, Takeo a Richtofen) se opět pouštějí do sebevražedné mise. Gorod Krovi se tentokrát zaměří na Nikolaje Belinského, který se po mnoha letech vrací do své rodné vlasti, zpustošené válkou a nemrtvými. Budeme čelit náporu nacistických a sovětských zombie, které vypadají opravdu šíleně. Kromě tradičních nemrtvých nás čeká několik novinek: jakýsi kyborg třímající srp v jedné ruce a v té druhé zase obří dělo. Společnost nám budou dále dělat elektrifikovaný kostlivci a létající drony s chapadly.

DLC Descent vychází dnes pro PlayStation 4 verze Black Ops 3, PC a Xbox One hráči si musejí počkat do srpna. Cena je opět 15 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama