Dragon Age 2 – za uprchlíka Hawkea v novém světě
Preview Dragon Age 2 Článek Dragon Age 2 – za uprchlíka Hawkea v novém světě

Dragon Age 2 – za uprchlíka Hawkea v novém světě

Michal Burian

Michal Burian

9

Studio BioWare zveřejnilo detaily o Dragon Age 2. Dočkáme se nejen nového příběhu, nového hrdiny, nového světa, nýbrž také vylepšeného bojového systému, lepšího grafického zpracování apod.

Reklama

Dragon Age 2 nebude pouze obyčejným pokračováním, nýbrž nabídne také inovační prvky. Těšit se můžeme na větší porci akce, nového a citlivěji reagujícího bojového systému a dynamicky se odvíjejícího mnohostranného příběhu, který již nyní patří mezi jedny z nejlepších v celé historii videoher.

V Dragon Age se vžijeme do kůže chudého uprchlíka Hawkea, jenž se dostane k moci, aby se stal nejvýznamnější postavou světa Dragon Age. Legenda o Hawkeově vzestupu je zahalena v oblaku mýtů a zkázy, pramenících z jeho pověsti člověka, který dokázal přežít Nákazu a stal se šampiónem Kirkwallu. Hlavní hrdina je nucen bojovat o přežití v měnícím se světě a shromáždit své spolubojovníky.

Nový příběh se odehrává v rozpětí 10 let v nově vytvořené části světa Ferelden a hráči jeho vývoj ovlivní prostřednictvím vlastních obtížných rozhodnutí, shromažďováním družiny v boji obratných spojenců, získáváním slávy a bohatství a zanecháváním vlastních stop v dějinách. Způsob, jakým budeme hru hrát, se podepíše na osudech celého světa.

„Loňská premiéra Dragon Age: Prameny byla jednou z nejúspěšnějších v 15leté historii studia BioWare a také za 28let historie existence EA, co se uvedení nového titulu týče,“ říká Dr. Ray Muzyka, první viceprezident Electronic Arts a spoluzakladatel a generální manažer skupiny BioWare. „Dragon Age 2 nabídne výpravný příběh a současně nastaví laťku napínavé akce pro celý žánr. Velmi nás těší, že můžeme našim fanouškům nabídnout toto silné pokračování série Dragon Age.“

„V Dragon Age 2 tvoříme nový vstupní bod do světa Dragon Age, ale zároveň v něm zachováváme vše známé a ověřené z původní hry,“ vysvětluje výkonný producent Dragon Age 2 Mark Darrah. „Rozvíjíme prvky, které přinesly obrovský úspěch Dragon Age: Prameny a společně s nimi zavádíme nový dynamický bojový systém, vylepšenou grafiku a formu vyprávění toho vůbec nejdůležitějšího – příběhu hry.“

Více informací se o Dragon Age 2 dozvíme na GamesComu v Kolíně nad Rýnem. Na 17. srpna aktuálního kalendářního roku je přislíben trailer a samotná hra vyjde v březnu 2011, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama