Dragon Age 3 se bude možná odehrávat v císařství Orlais
Dragon Age: Inquisition Novinka Dragon Age 3 se bude možná odehrávat v císařství Orlais

Dragon Age 3 se bude možná odehrávat v císařství Orlais

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Mike Laidlaw na výstavě PAX East naznačil, že by se třetí Dragon Age mohlo odehrávat v zemi inspirované Francií, Orlais.

Reklama

Zasazení v Orlais naznačil Mike Laidlaw z BioWare, když na jednu z otázek odpověděl: "Pokud bychom se museli zaměřit na městské prostředí, rozhodně bychom nešli do Kirkwallu (dějiště DA2, pozn. redakce). Pojďme zkusit něco nového. Něco víc....francouzského."

Kdo zná mytologii Dragon Age, asi není třeba moc dodávat. Francouzská tématika by totiž odpovídala císařství Orlais, ležícímu západně od Fereldenu a Kirkwallu. Podle mapy světa Thedas jde o dost velké a členité území, takže bychom se zasazení do této země rozhodně nebránili.

Z dřívějška navíc víme, že by se mělo vrátit více přizpůsobivé vybavení spolubojovníků, a že se údajně znovu dostaneme do role hlavního hrdiny Dragon Age II, Hawkeho. BioWare také stále zdůrazňuje důležitost odezvy fanoušků. Teď jenom zbývá otázka, kdy hru pořádně představí. Fakticky vzato už Dragon Age 3 oznámeno bylo, přinejmenším se o něm BioWare nebojí mluvit, ale že bychom se doteď dočkali něčeho pořádného, to se říct nedá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama