Dragon Age 3 se začíná rýsovat
Dragon Age: Inquisition Novinka Dragon Age 3 se začíná rýsovat

Dragon Age 3 se začíná rýsovat

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

13

Pokud něco na letošním Gamescomu chybělo, bylo to oznámení nějakého skutečně velkého projektu (HL3 za zavřenými dveřmi se nepočítá). Dlouho se spekulovalo, že EA do Kolína přiveze Dragon Age 3, ale nakonec se musíme spokojit jen s neoficiálními informacemi zveřejněnými navíc až po konci výstavy.

Reklama

O to výživnější ale jsou. Na oficiálním fóru Bioware se totiž objevil první nástřel loga hry a taktéž začínají prosakovat informace od fanoušků, které prý studio kontaktovalo, aby vyzvědělo jakým směrem by rádi viděli sérii pokračovat.

Nepotvrzené zprávy tak hovoří o tom, že se třetí díl bude odehrávat na kontinentu Thedas, kde se bude soustředit na občanskou válku v Orlais. Tam se hráč údajně podívá v roli Inkvizitora a bude se snažit rozluštit její příčinu.

Zveřejněný text říká: „Portál mezi světy pumpuje do země rozervané občanskou válkou démony. Někdo se pohybuje ve stínech, tahá za provázky a hrozí zničením celého světa. Přišel čas pro Inkvizici.“

Kromě toho bylo vybraným hráčům rovněž nabídnuto několik podtitulů (The Breach, Exarch, Inquisition, Inquisitor, Apocrypha), z nichž měli vybrat ten nejlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama