Dragon Age: Inquisition bude podporovat Kinect
Dragon Age: Inquisition Novinka Dragon Age: Inquisition bude podporovat Kinect

Dragon Age: Inquisition bude podporovat Kinect

Michal Burian

Michal Burian

3

Xbox One i Xbox 360 verze Dragon Age: Inquisition budou podporovat hlasové příkazy prostřednictvím Kinectu.

Reklama

Pokud máte rádi současný trend, kdy hry podporují hlasové ovládání prostřednictvím Kinectu a zároveň se těšíte na Dragon Age: Inquisition, tak vás kreativní ředitel BioWare potěší. Mike Laidlaw totiž potvrdil, že by se podpora hlasového ovládání měla objevit v Xbox One i Xbox 360 verzích hry.

,,Očekáváme, že Xbox One a Xbox 360 verze Dragon Age: Inquisition budou podporovat hlasové příkazy prostřednictvím Kinectu, stejně jako Mass Effect 3," řekl Laidlaw pro OXM.

Bohužel nechtěl zacházet do podrobností. Pravděpodobně půjde o podobné možnosti jako s Mass Effectu 3, tedy udílení rozkazů členům týmu v boji, stejně tak možnost vybrat si odpověd při rozhovoru a možná i menší narážky.

BioWare zároveň přemýšlí nad podporou SmartGlassu u Xbox 360 a Xbox One verzích. Druhou obrazku (tablet) bude nové Dragon Age podporovat pouze v případě, že to bude mít ,,smysl", ujistil producent Cameron Lee.

Včera jsme vás navíc informovali, že do Dragon Age: Inquisition nebudou po vydání přidány žádné nové postavy. V novince naleznete rovněž dva nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama