Dragon Quest Builders - Minecraft od Square Enixu
Novinka Dragon Quest Builders - Minecraft od Square Enixu

Dragon Quest Builders - Minecraft od Square Enixu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Od října můžete přestavět Alefgard v Dragon Quest stylu.

Reklama

Jak to tak vypadá, nebudou od října letošního roku kostičky doménou Minecraftu. Square Enix se patrně nechal inspirovat tímto hitem a narouboval jej na svět série Dragon Quest. Hra Dragon Quest Builders je takzvané block-building RPG, ve kterém musí hráči využít svou kreativitu a shromažďovat a následně zkombinovat celou řadu nástrojů a materiálů, aby mohli obnovit říši Alefgard. Ta byla totiž zničena vládcem zlých monster Dragonlordem.

Hra vám k využití nabízí sandboxový svět kombinovaný s pohlcujícím příběhem. Můžete komunikovat s celou řadou postav a taky monster a vytvářet, v závislosti na extravagantních požadavcích místních obyvatel, nekonečné množství různých staveb. Tvůrci slibují, že je systém hry velmi rychle zvládnutelný a umožňující vytvořit takřka cokoli.

Dragon Quest Builders vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu v Severní Americe a i Evropě ještě letos v říjnu. Verze pro PlayStation 4 se má prodávat také v krabičce, kdežto stavění na PS Vitě pořídíte pouze přes PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama