Dragon Quest Heroes II v dubnu také na PC
Novinka Dragon Quest Heroes II v dubnu také na PC

Dragon Quest Heroes II v dubnu také na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Navíc byla oznámena i speciální Explorer’s Edition hry.

Reklama

Prozatím jsme v souvislosti s lokalizací hry Dragon Quest Heroes II věděli pouze o PlayStation 4 verzi a pak jejím dalším souborném vydání spolu s prvním dílem pro konzoli Switch. Square Enix ale možná celkem překvapivě oznámil i vydání PC verze, kterou půjde koupit bohužel pouze digitálně přes službu Steam. Obě verze hry se v Evropě začnou prodávat od 28. dubna.

Součástí zprávy ohledně PC verze je i oznámení speciální Day One "Explorer Edition", která navíc obsahuje 15 kousků dalšího stahovatelného obsahu. Najdeme mezi nimi třeba Slime Knight’s Shield, Great Sabreclaws, Golem Gauntlets a další in-game předměty. Tuto edici si už teď jde předobjednat prostřednictvím Square Enix Online Store nebo na PlayStation Store.

Předobjednávkou na PlayStation Store ale získáte ještě pár věcí navíc. Jednou z nich je exkluzivní PlayStation 4 téma, dále kostým Dragon Quest Heroes I a speciální recept Healix The Hero do hry Dragon Quest Builders. Podle něj si můžete ve hře postavit sochu Healixe z Dragon Quest Heroes II.

Celý seznam in-game předmětů Explorer Edition je zde:

Archdemon Arcs Drackerang Gem Slime Sword Golem Gauntlets Goodybag Abacus Great Sabreclaws Imp’s Fork Night Club Plat o’ One Tails Robo-Bow Robo-Razor Royal Flush Shadowblade Slime Knight’s Shield Slime Stack Stick

Hra Dragon Quest Heroes II byla poprvé vydána v Japonsku v roce 2016 ve verzích pro PS4, PS Vitu a pro PS3. Zcela evidentně Square Enix nepovažuje za důležité lokalizovat PS3 a PS Vita verze na západě. Jak už jsem uvedl na začátku, hra se plánuje také pro Nintendo Switch v kompilaci s prvním dílem, ale prozatím netušíme, jestli se dostane i na západ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama