Dragon Quest VIII pro 3DS ve startovním traileru
Novinka Dragon Quest VIII pro 3DS ve startovním traileru

Dragon Quest VIII pro 3DS ve startovním traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Dragon Quest z roku 2004 je už nyní k dispozici ve verzi pro handheld.

Reklama

Vydejte se na výpravnou cestu za záchranou krále a jeho země a odvaňte stín, který způsobila kouzla zlého šaška Dhoulmaga. 3DS verze výpravného RPG Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King je od dnešního dne v obchodech. Naši recenzi si můžete přečíst zde anebo rovnou navštívit obchody Xzone.cz nebo GameExpress.sk.

Příběh začíná, když šašek Dhoulmagus přijde do hradu Trodain a ukradne zde královské žezlo. Následně použije svou sílu, aby jeho královskou výsost proměnil v trolla, princeznu v koně a všechny ostatní obyvatele hradu v rostliny. Kletba se vyhne pouze jediné osobě, a to strážci který teď musí zachránit království, které přísahal bránit. Pouze cestováním napříč zeměmi, získáváním spojenců a sledováním cesty zkázy, kterou za sebou Dhoulmagus zanechává, bude tento hrdina schopen znovu získat žezlo a navrátit hrad Tradain do jeho původního stavu.

Jak se budou hráči postupně nořit stále hlouběji do bohatého příběhu hry, ať už úplně poprvé nebo jenom v rámci připomenutí si starých časů, budou si moct užít plného dabingu ve všech důležitých příběhových scénách, stejně jako nového příběhového obsahu, který ještě více rozšíří minulost hlavního hrdiny a zlotřilého Dhoulmaguse. Další přídavky zahrnují nové úkoly ke splnění, dungeony k prozkoumání a dokonce i nový alternativní konec.

Hráči, toužící sbírat suvenýry na své cestě za znovunastolením míru, teď budou mít hotové žně, protože nově budou moct kdekoliv mimo bitvu a cut scény pořizovat fotky ze svých dobrodružství. Tyto fotky mohou být následně upravovány množstvím nejrůznějších způsobů, včetně možnosti nechat hrdinu a jeho společníky dělat speciální pózy, přidávání nálepek, filtrů nebo přidáním rámečků okolo obrazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama