Dragon’s Dogma: Dark Arisen nebude náročnou hrou
Dragon's Dogma: Dark Arisen Novinka Dragon’s Dogma: Dark Arisen nebude náročnou hrou

Dragon’s Dogma: Dark Arisen nebude náročnou hrou

Michal Burian

Michal Burian

16

Odhaleny minimální a doporučené hardwarové požadavky, nový trailer a obrázky z PC verze.

Reklama

Už 15. ledna si PC hráči budou moci zahrát skvěle přijaté konzolové fantasy RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen. Jak jistě víte, půjde o původní hru (recenze) s datadiskem (recenze). Cena hry byla stanovena na 30 euro. V našem obchodě Xzone.cz titul předobjednáte za 899 Kč.

Navíc nepůjde pouze o port z PS3/Xboxu 360, Capcom připravil high-res grafiku a celkově lepší zpracování. Na moderních počítačích mají mít hráči možnost hrát Dragon’s Dogma: Dark Arisen v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu.

Teď už se pojďme podívat na minimální a doporučené požadavky. Poté si můžete něco málo o hře přečíst a nakonec pro vás máme nový trailer a další obrázky z PC verze.

Minimální požadavky

OS: Windows Vista nebo novější Procesor: Intel Core i5 660 CPU nebo ekvivalent Operační paměť: 4 GB RAM Grafická karta: Radeon HD 5870 nebo ekvivalent DirectX: Verze 9.0c Připojení k internetu: Širokopásmové Místo na disku: 22 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX Podporuje klávesnici + myš a Xbox 360, Xbox One. DualShock a Steam Controller

Doporučené požadavky

OS: Windows Vista nebo novější Procesor: Intel Core i7-4770K nebo ekvivalent Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 nebo ekvivalent DirectX: Verze 9.0c Připojení k internetu: Širokopásmové Místo na disku: 22 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX Podporuje klávesnici + myš a Xbox 360, Xbox One. DualShock a Steam Controller

Poznámka: Některé integrované high-end grafické karty v moderních noteboocích mohou fungovat, ale nejsou podporovány, respektive na nich nebyla hra testovaná.

Hra kombinuje akční soubojový systém s volnou možností objevovat bohatý a živý svět. Spolu se skupinou až tří spolubojovníků se vydejte na epické dobrodružství k vystopování a zničení tajemného draka. Během vaší cesty se setkáte s těmi největšími a nejdrsnějšími potvorami, které kdy chodili po zemi. Jenom šikovné prsty a taktická týmová spolupráce může vše zachránit.

Hned na začátku hry si můžete zvolit z mnoha herních tříd. Tradičního válečníka, lučištníka či něco mezi? Nebo raději trochu magie s kouzelníkem či druidem? Nebo vás lákají zlodějské choutky? Záleží pouze na vás, jaký styl zvolíte. Během hry jej ale stále můžete za mírný postih změnit a začít od píky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama