Drawn to Death nejzajímavější hrou v dubnové nabídce PS Plus
Novinka Drawn to Death nejzajímavější hrou v dubnové nabídce PS Plus

Drawn to Death nejzajímavější hrou v dubnové nabídce PS Plus

Michal Burian

Michal Burian

14

Zbytek potěší opět především příznivce nezávislých titulů.

Reklama

Dubnová nabídka her pro držitele placeného PlayStation Plus účtu potěší opět především příznivce nezávislých titulů. Společnost Sony pro nadcházející měsíc vybrala multiplayerovou černobílou střílečku Drawn to Death od designéra Davida Jaffeho (God of War nebo Twisted Metal), která zároveň 4. dubna 2017 vyjde.

Zbytek už je méně zajímavý, ale možná po vyzkoušení některých kousků budeme mluvit jinak. V nabídce je dále kooperativní vesmírná střílečka Lovers in a Dangerous Spacetime, 10 Second Ninja X, Curses ‘n Chaos, Invizimals: The Lost Kingdom a Alien Rage.

Z reakcí hráčů je jasně vidět, že jsou s nabízenými hrami v rámci PS Plus dlouhodobě nespokojeni. Trailer s dubnovými hrami má přes 6700 zhlédnutí, z toho 119 palců nahoru a 607 dolu.

Od 4. dubna s PS Plus

Drawn to Death (PS4) Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4) 10 Second Ninja X (PS Vita, Cross Buy with PS4) Curses ‘n Chaos (PS Vita, Cross Buy with PS4) Invizimals: The Lost Kingdom (PS3) Alien Rage (PS3)

Do konce března s PS Plus

Tearaway Unfolded (PS4) Disc Jam (PS4) Lumo (PS Vita, Cross Buy with PS4) Under Night In-Birth Exe:Late (PS3) Earth Defense Force 2025 (PS3) Severed (PS Vita)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama