Dreams od autorů LittleBigPlanet vyjde v roce 2018
Dreams Novinka Dreams od autorů LittleBigPlanet vyjde v roce 2018

Dreams od autorů LittleBigPlanet vyjde v roce 2018

Michal Burian

Michal Burian

5

Nový trailer je roztomilý a dokáže na novinku dostatečně navnadit. <strong>Aktualizováno o nové informace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Zajímá vás více informací o Dreams? Siobhan Reddy se objevila na PlayStation Experience, aby o hře krátce pohovořila. Jako první řekla, že vše, co jsme mohli vidět ve včerejším traileru, bylo vytvořeno přímo ve hře, ať už to jsou animace, logické hry nebo vizuál. To samé budete moci vytvořit vy.

Zajímavě a dost překvapivě zní skutečnost, že v Dreams budeme moci vytvořit jakoukoliv hru chceme, od závodní až po RPG. Hráči s velkou fantazií si Dreams jistě užijí.

V neposlední řadě byla potvrzena beta, která proběhne před vydáním plné verze. Konkrétní data ale neznáme.

Původní zpráva: Netradiční, zajímavá, okouzlující. Tak lze popsat nový projekt studia Media Molecule, které nám přineslo první dva díly LittleBigPlanet, Tearaway a Tearaway Unfolded. Na Dreams pracuje tvůrčí celek již několik let. Poprvé jsme se s hrou seznámili v červnu 2015, kdy Media Molecule lákali na to, že naše sny se v tomto titulu stanou skutečností. Dnes jsme byli konečně ujištěni a bylo nám slíbeno, že Dreams vyjde v průběhu roku 2018 na PlayStation 4.

Co přesně od hry čekat, to je těžké soudit. Media Molecule lákají na spoustu možností. V Dreams si budeme moci vytvořit scénu, zkusit nějakou formu animace a v tom všem si zahrát a různě se pobavit. V Dreams se zkrátka vaše sny stanou skutečností, v roztomilé grafice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama