Dreams od Media Molecule v polovině dubna vstoupí do early access
Dreams Novinka Dreams od Media Molecule v polovině dubna vstoupí do early access

Dreams od Media Molecule v polovině dubna vstoupí do early access

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Prodávat se bude omezený počet kusů.

Reklama

V polovině dubna letošního roku do předběžného přístupu vstoupí PlayStation 4 exkluzivita Dreams od Media Molecule. Půjde o kusově omezenou verzi, která se bude od 16. dubna prodávat na PlayStation Store za 30 euro. Majitelé této verze mají pochopitelně jistou i plnou hru, jakmile bude pro všechny dostupná.

Early access verzi Dreams si bude moci koupit jen omezený počet hráčů ze Spojených států amerických, Kanady a celé Evropy. Kolik hráčů to bude, to už Sony neřekla. Žádné předobjednávky přitom nebudou, pokud chcete předběžnou verzi získat, musíte 16. dubna sledovat PS Store. Když vytvoříte nějaké výtvory, budou následně dostupné i v plné verzi, která bude podporovat PlayStation VR.

„Dreams přináší neobyčejný svět ničím neomezených zážitků, v němž můžeš stvořit naprosto cokoli – od interaktivních dobrodružství a plošinovek až po střílečky, logické rébusy a další hry. Možnosti jsou nekonečné.

Cokoli vytvoříš, můžeš sdílet s ohromnou online komunitou, v níž také můžeš procházet výtvory ostatních hráčů, spojovat je či ve svých hrách používat jejich předměty, prostředí a postavy.

Nevíš, jak začít? Pusť se do akčně-dobrodružného příběhového režimu hry Dreams, v němž tě čekají tři poutavé příběhy, které ti předvedou možnosti výkonných nástrojů pro vytváření her.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama