Driver: San Francisco v problémech
Driver Novinka Driver: San Francisco v problémech

Driver: San Francisco v problémech

Michal Burian

Michal Burian

5

Další studio, které se loučí s několika zaměstnanci je Ubisoft Reflections v Newcastlu, které pracuje na Driver: San Francisco.

Reklama

Podle nejmenovaného zdroje se v Ubisoft Reflections koná širší restrukturalizace, která má za následek propuštění až devatenácti členů týmu, kteří pracovali na akčních závodech Driver: San Francisco.

O práci prý nepřišli pouze obyčejní vývojáři, ale také veteráni. "Všichni si prošli stejným procesem, postupně byli voláni do kanceláře, kde obdrželi dopis o propuštění a už se nesměli vrátit zpět, byli vyhozeni z budovy," prozradil zdroj, pravděpodobně jeden z propuštěných.

Francouzská společnost Ubisoft potvrdila, že 19 zaměstnanců je buď propuštěno, nebo jim nebude prodloužena smlouva. Na vše dohlíží Ubisoft Montreal, který se má na vývoji přímo podílet. Fanoušci se prý nemají o nového Drivera strachovat.

Anonymní zdroj už tak klidný není a dodal, že se v Newcastlu nedočkali slíbené podpory externího studia, které by jim pomohlo s vývoj konzolových verzí, protože v Ubisoft Reflections mají potřebné zkušenosti pouze s počítačovými verzemi, zatím nedělali žádnou hru pro PlayStation 3 nebo Xbox 360.

Vypadá to tedy, že je to v Newcastlu dost napjaté. Vedení firmy počítalo, že Driver: San Francisco vyjde v listopadu aktuálního kalendářního roku. Vývoj bohužel nešel podle plánu a hra se stále interně odkládá, což má za následek přepracování celého plánu a zmíněné propuštění.

V současné době je Driver: San Francisco naplánován na březen 2011 pro PC, Mac, PS3, Xbox 360 a Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama