Drsná příroda hry Ever Oasis v novém traileru
Novinka Drsná příroda hry Ever Oasis v novém traileru

Drsná příroda hry Ever Oasis v novém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na lokality Qarr Dunes a Bahar Hill.

Reklama

Hra Ever Oasis je novým akčním dobrodružným RPG, která vzniká pod vedením Koichiho Ishiiji, tvůrce série Mana. Na hře pracuje ve studiu Grezzo, které v minulosti předělalo několik her série Legend of Zelda pro kapesní konzole Nintendo 3DS.

Tento tým nyní vytvořil hádanky a pasti, které jsou pro jednoho hrdinu až příliš nebezpečné a tak budete muset na svou stranu získat spojence a zvýšit si tak nejen šance na úspěch, ale i své statistiky a naučit se nové bojové dovednosti. Až pak se můžete vrátit do své oázy a pomoci ji v rozvoji. Můžete vybrat, které obchody vzniknou, uskladnit si zásoby, uložit část zisku a při tom všem udržovat obyvatele oázy spokojené tím, že jim budete plnit jejich přání a požadavky. V dřívějších dobách fungovala vaše oáza v poušti jako záchranný maják naděje pro veškeré druhy života, tak ji nenechte padnout.

Takže si v písku nakreslete hranici, bojujte a chraňte ji. Při průzkumu pouště narazíte na různé dungeony, můžete nasbírat zdroje a svou oázu zvětšit. Nebude to jednoduché, ale pomůže vám při tom vodní duch Esna. Časem se přidají i silní spojenci, které vybavíte zbraněmi, a s použití svých dovedností vás zbaví nejednoho bosse.

Abyste věděli, v jakém prostředí se budete ve hře Ever Oasis pohybovat, vydalo Nintendo dvouminutový gameplay trailer, který vás seznámí s prostředím lokalit Qarr Dunes a Bahar Hill.

Ever Oasis vychází v Evropě pro 3DS 23. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama