Druckmann: Chystaná hra od Naughty Dog bude strukturovaná jako televizní seriál
The Last of Us Novinka Druckmann: Chystaná hra od Naughty Dog bude strukturovaná jako televizní seriál

Druckmann: Chystaná hra od Naughty Dog bude strukturovaná jako televizní seriál

Filip Svoboda

Filip Svoboda

13
Platformy PlayStation PlayStation 5

Šéf studia sestavil poprvé tým scenáristů.

Reklama

Časopis New Yorker zveřejnil obsáhlý text o seriálové adaptaci The Last of Us, v jehož závěru prozradil Neil Druckmann, šéf studia Naughty Dog, zajímavé detaily o jeho chystaném projektu. Ten bude podle jeho slov „strukturovaný jako televizní seriál“ víc, než cokoli, co studio dosud vytvořilo.

Druckmanna měla inspirovat právě práce na seriálu, u kterého figuruje jako výkonný producent a který uvede HBO 15. ledna. Šéf Naughty Dog měl dokonce nabrat několik zaměstnanců televize a jedné z kameramanek seriálu řekl, že má dveře otevřené, pokud by chtěla přeskočit z jednoho média do druhého.

Zároveň kolem sebe Druckmann postavil tým scenáristů. Už sice psal The Last of Us Part II ve tvůrčí dvojici s Halley Gross, scenáristkou seriálu Westworld, ale rozsáhlejší tým se bude na scénáři hry od Naughty Dog podílet vůbec poprvé.

Studio Naghty Dog nedávno vydalo The Last of Us Part I, remake původní hry z roku 2013, který v březnu dorazí i na PC. V současnosti tým pracuje na multiplayerovém titulu ze světa The Last of Us. Zároveň se mluví o zcela nové značce a The Last of Us Part III.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama