Druhá epizoda The Walking Dead: Michonne vyjde 29. března
The Walking Dead: Michonne Novinka Druhá epizoda The Walking Dead: Michonne vyjde 29. března

Druhá epizoda The Walking Dead: Michonne vyjde 29. března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Telltale Games navíc vydali video, které shrnuje důležité volby z první epizody.

Reklama

Lidé z Telltale Games, kteří obvykle s vydáváním jednotlivých epizod svých sérií nikam nepospíchají, na to jdou v přípdě mini-série The Walking Dead: Michonne opravdu zhurta. V únoru jsme se dočkali první epizody a Telltale zatím dodržuje plán na vydání dalších dvou epizod v měsíčních intervalech.

Druhá epizoda s názvem Give No Shelter tedy vážně vyjde v březnu, konkrétně 29. března, a to na všechny platformy, tedy na PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Android a iOS. Dá se ale očekávat, že minimálně mobilní verze se o pár dní zdrží.

Třetí a poslední epizoda s názvem What We Deserve dorazí v průběhu dubna.

Kromě titulního obrázku zatím nejsou k dispozici žádné obrazové materiály spojené s druhou epizodou, takže nám musí stačit nedávno vydané video, které shrnuje důležité volby, které jste mohli učinit v první sérii.

Tento týden, přesněji řečeno 18. března, se navíc v rámci akce SXSW dozvíme první detaily o sérii o Batmanovi, na níž v Telltale Games také pracují. Zbývá snad jen odpověď na otázku, kdy vyjde poslední epizoda série Minecraft: Story Mode. Čekání začíná být opět nezdravě dlouhé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama