Druhá série The Wolf Among Us dorazí v roce 2018, ve vývoji je i další Batman a poslední The Walking Dead
The Walking Dead: The Final Season Novinka Druhá série The Wolf Among Us dorazí v roce 2018, ve vývoji je i další Batman a poslední The Walking Dead

Druhá série The Wolf Among Us dorazí v roce 2018, ve vývoji je i další Batman a poslední The Walking Dead

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

První epizoda druhé série Batmana dorazí už 8. srpna 2017, na čtvrtou sérii The Walking Dead si také počkáme.

Reklama

Navzdory tomu, co jsme psali včera, studio Telltale Games konečně plní dlouholeté přání fanoušků. Druhá série výtečné epizodické adventury The Wolf Among Us z roku 2014 je skutečností a dorazí ve druhé polovině roku 2018. Zatím neznáme podtitul, ale je jisté, že nás čeká nový příběh, který bude k dispozici na PC, Macu, PS4, Xboxu One a mobilních platformách.

V roli hlavního hrdiny Bigbyho Wolfa se vrátí dabér Adam Harrington a opět uvidíme i Sněhurku (Snow White), kterou nadabuje Erin Yvette. A aby bylo jasno, jedná se o samostatný produkt, který k hraní nevyžaduje první sérii.

Pokračování se dočká i Batman (recenze), jehož první série jsme se dočkali v minulém roce. Spekulace se potvrdily, druhá série o pěti epizodách nese název The Enemy Within a první epizoda s podtitulem The Enigma bude k dispozici už 8. srpna 2017, a to pro PC, Mac, PS4, Xbox One a mobilní zařízení se systémy iOS a Android. Od října bude v prodeji také krabicová verze pro PS4 a Xbox One, která zahrne první epizodu na disku a přístup ke stažení zbylých epizod, jakmile budou k dispozici.

Jak už napovídá název, příběh druhé série se zaměří na padoucha Riddlera, přičemž svůj prostor dostane i Joker. V roli Bruce Wayna a Batmana samozřejmě opět uslyšíme Troye Bakera a Anthony Ingruber se znovu zhostí dabingu Jokera. I v tomto případě jde o samostatný produkt, i když se z první série mohou do nové hry přenést vaše uložené pozice, tedy vámi provedené volby.

Skutečností je i čtvrtá a poslední sézóna The Walking Dead. I ta bude k dispozici v průběhu roku 2018 pro PC, Mac, konzole, iOS a Android. V hlavní roli bude opět dívka Clementine, kterou namluví Melissa Hutchison.

Třetí série The Walking Dead (recenze) ani předcházející minisérie The Walking Dead: Michonne rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co v Telltale Games vytvořili, ale značka má pořád dost velkou sílu, takže dá rozum, že jí budou chtít autoři ještě trochu podojit. Alespoň ale mají dostatek soudnosti na to, aby příběh neprotahovali déle, než je nezbytně nutné. Oproti tomu Batman patří mezi kvalitnější série od Telltale a z The Wolf Among Us se stala kultovní klasika. Takže vidina jejich pokračování určitě potěší. Souhlasíte?

Batman: The Enemy Within

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama